Wednesday, March 19, 2014

Im Back

TADAAAAAAAAAA!! Im back! Mmmmmm, perasaan blogging balik macam lain sikit. Terasa tak pandai nak menulis. So agak kaku dan terkedu sekejap. *thinking

Baiklah. Cakap satu persatu dulu. Lama-lama nanti biasalah kan.

 Oke aku nak jawab kenapa aku lama tak blogging. -----Sebab banyak geng blogger aku ramai dah tak aktif macam dulu. Penyakit malas menular. Semangat memang ada. Tapi sekejap ON sekejap OFF. ---> Ini alasan kukuh kenapa aku berhenti blogging sekejap. Sebab xda geng so tak meriah dalam dunia blogging aku.

Rasanya berhenti setakat ni dulu. Sebab tak ada idea nak post apa. Boleh tak bagi idea untuk saya mula balik blogging. *kalaulah masih ada lagi reader*

Selamat malam. #PrayForMH370

8 comments:

Syazwan Che Deraman said...

hello!
im also back!.

hahaha

ahmad endo said...

cita omar...hahaha

Isabelle said...

Kmk salu view blog ktk. Walaupun sik ter-update. Huhu. Kmk pun dah salu gilak abaikan blog kmk. Huhu. -talia-

HeNRieTTa JoSe said...

ada ... rietta ada...setia menanti update eva...hehehe...

Ari Isfuzzy said...

Banyak org mengikuti perkembangan ktk macam kmk... hahaha... macam stalker ka? Dusshhhh!!!😊😊😊 xdalah, suka follow cerita ktk. Best!!!

Hanie Dew said...

Ktrg MIA. Hahahahahaha...

eVa said...

@hanie dew MIA tu apa? haha

Mr.Superman said...

ada reader. tp kne cari dlu. haha