Saturday, July 5, 2014

Selamat Berpuasa

simple and short update k.
Assalamualaikum, Hai and Good Morning!
Puasa? tak puasa? jangan lupa ganti puasa lepas raya nanti :p
Berbuka apa nanti ? simple n try masak d rumah paling afdal..
kalau beli kat bazaar, mesti beli tak ingat dunia, kalau masak kat rumah, mesti malas nak masak banyak, so jimat!


Happy Weekend too!
sentiasa menanti weekend for malas day.
Running Man, Roomate, We Got Married, The Stranger Doctor. - must watch!- my activities.


Raya! Theme?
colour? fashion?
belom pasti.. feeling raya belum ada tp tak sabar kepulangan adikku dan adik ipar dr johor datang beraya ke Kuching.


Buah hati..
my nephew, Muhd Omar Hadrami.
my apple pie.
I love being aunt! love u omar!


where can i get this ? haha






4 comments:

Muhammad Syazwan Norhalik said...

hi Eva! lama tak bertegur sapa ^^

HeNRieTTa JoSe said...

selamat berpuasa eva...

Semut Senyum said...

Assalamualaikum eva.. remember me?
Sorry lama betul saya tak blogging n jenguk eva...
Saya masih ingat eva.... blog pun dah simple... eva pun dah kahwen rupanya...
betapa lama saya tak jenguk....
Sekarang ni saya rasa nak aktif blogging balik... =D

twinscraftlife said...

안녕하세요! Hi~! this is twinscraftlife^^ We sell handmade crafts^^ pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요^^ twinscraftlife.blogspot.com