Monday, December 8, 2014

Your middle name and how you feel about it.



Ermm bukak pak google type "middle name".Nak pastikan maksud dia. Setahu aku middle name utk chinese kan.. Nama dekat tengah2 tu. So we melayu xdakan? Sometime confuse lah jugak bila isik form or bila nak add contact dlm phone.. Aku jd blur kejap.


Btw nama aku Eva Romina.. Aku suka nama aku. pelik tp unik. Aku kata pelik sbb bila org tanya atau sebut nama aku first time, kata nama aku lain. So aku jadi pelik. Apa yang lain ey.. 


Xpa. Aku punya nama aku punya suka. And disebabkan nama aku ni, dua insan yang lama terputus terjalin semula dgn kasih sayang. Itu kisah 29 tahun yang dahulu. Skrg aku 29 tahun.. Alhamdulillah syukur. 

3 comments:

[sutera kasih] said...

Kmk suka nama ktk, kacak mcm orgnya juak :)

HeNRieTTa JoSe said...

lamer rasanya xberkunjung ke sini....hope semua baik baik belaka...

BTW, nama eva bg rietta sedap disebut, sedap didengar...unik...bukan pelik...

Semut Senyum said...

perenggan last tu menarik.. hehehee..
Evaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! mek rindu sama kitak! hehehe... lama sda kmek sik singgah sini.. heheh, cakap srwk plak... Kadang, nak blogging balik sebb teringat eva pernah komen kata akan tunggu entry dari kamek... kesibukan melanda... tambahan mau beli laptop baru nanti, lagi senang mau update blog. hehehe... Eva, kmk doakan eva bahagia smpai syurga... dikelilingi orang2 yang menyanyangi eva... =D aminnn.